torstaina, syyskuuta 16, 2010

Säätöä, siivousta, bonkkia ja bonkin säätöä ja siivousta lauantaina 18.9.2010

Tule tutustumaan Modeemin toimintaan käytännössä lauantaina 18.9.2010 Modeemin kerhohuoneelle!Virtuaalisten ja oikeiden avainten haltijoita kerääntyy kerhohuoneelle varmaan n. 15.30 jälkeen. Myös IRCistä (#modeemi@IRCNet) ja webcamista voi arvioida sopivaa ajankohtaa tarkemmin.

Tapahtuman tavoitteena on tarjota säätämisestä kiinnostuneille, uusille ja vanhoille jäsenille mahdollisuus tutustua ja osallistua Modeemin yhteisölliseen toimintaan, siivota kaikenlaista Modeemiin kertynyttä aateekoorautaa ja saada bonkista kiinnostuneet kantamaan ainakin osa siitä pois.

Väliajalla voikin sitten nauttia oikeista ja vääristä mielipiteistä sekä niistä heränneistä keskusteluista liittyen tai liittymättä tietotekniikkaan. Omat säätöjuomat ja eväät mukaan ottamalla pystyt helpottamaan tästä tiedontulvasta ja säätämisestä syntyvää säätöangstia.

Loppuillasta sitten tyypillisesti säätö vähenee ja visiot paranee ja on mahdollista, että jotkut jatkavat visiointia vielä siinä yhdessä hervantalaisessa ravitsemusliikkeessä, josta saa hyviäkin oluita.

oltermanni

Ei kommentteja: