tiistaina, huhtikuuta 29, 2014

Wappukrillaus 2014

Jännä makkaroita

Modeemi ry (tai ainakin allekirjoittanut) suorittaa wappukrillausta wappuaattona jossain TTY:n läheisyydessä mahdollisesti klo n. 16.00 (13.00 UTC) alkaen. Tarkempi paikka ja aika speksataan ensimmäisten krillaajien toimesta, ja tiedotetaan niihin medioihin, jotka osallistujat muistavat.

tiistaina, huhtikuuta 01, 2014

Modeemin hallitus siirtää vuosikokoukset menneisyyteen

Ajan säästämiseksi Modeemin tulevat vuosikokoukset, mukaan lukien vuosikokous 2014, järjestetään menneisyydessä. Tämä varmistaa, että toiminnantarkastajilla ja jäsenillä on varmasti aikaa varmistua, että vuosikokous on sopinut heidän kalentereihinsa. Kokousten siirtämisellä ajassa voidaan saavuttaa myös muita merkittäviä kustannussäästöjä mm. sillä, että yhdistämällä useamman vuoden vuosikokous samalle päivälle, selvitään vain yhdellä saunamaksulla. Saunaakaan ei tarvitse varata uudelleen ja uudelleen puhumattakaan muista järjestelyistä.

Modeemin hallitus ymmärtää kyllä, että tämä saattaa nostaa jäsenistössä jotain muutosvastarintaa, mutta kommentoi asiaa kritisoiville, että näiden pitäisi kasvaa aikuiseksi ja hankkia TARDIS tai joku muu vastaava kulkuväline.