perjantaina, lokakuuta 31, 2008

Säätöä la 1.11.2008 klo 18.00 Modeemin kerhohuoneella

Huomenna lauantaina on pyhäpäivä, joka tarjonnee riittävän säätörauhan syksyn pimeinä iltatunteina säätämiseen. Säätöä voidaan aloitella epävirallisesti aikaisemminkin, mutta klo 18.00 aikaan kerholla on ainakin allekirjoittanut ihmettelemässä, missä kaikki muut säätäjät ovat. Kerholta voi ostaa colaa, mutta muissa juotavissa ja syömisissä kannattaa varautua siihen, että kaupasta ei niitä ei huomenna lauantaina saa.

torstaina, lokakuuta 30, 2008

Säätöä ilmassa!

Modeemin IRC-kanavalla on havaittu yllättävää säätöinnokkuutta penseistä wanhuksista huolimatta. Niinpä kanavalla on liikkunut huhuja, että tänä viikonloppuna voisi olla mahdollisuuksia herättää kuolleista säätöinnostuksen lisäksi kerhohuoneella olevia koneita kuten yksi yksinäinen musta räkkipeecee ja muutama aurinkoisempi laite. Kerhohuoneella on tavallisten kuolevaisten lisäksi myös muutama roottibitillinen henkilö, joten mukaan voi tulla sekä säätämään aiemmin mainittua juttuja, myös uhraamaan Mahtaville Ylläpitäjille uusien Modeemi-palveluiden tai vanhojen korjaamisen toivossa. Jatkakaa tämän saman RSS-syötteen sulattelua, lisätietoja täältä ja jostain sellaisesta vanhasta kasarijutusta, jota IRCiksikin kutsutaan. :) UPDATE: ainakin jolt päivitetään ja bootataan viikonloppuna, todennäköisesti lauantaina.

maanantaina, lokakuuta 13, 2008

Modeemi ry:n hallituskähmintä

Tuleeko vietettyä aikaa opiskelujen ohella Modeemin kerhohuoneella? Mitä haluaisit muuttaa yhdistyksen toiminnassa? Tuntuuko, että penseät vanhat sedät ovat juuttuneet omiin juttuihinsa eivätkä hoida yhdistyksen toimintaa sen ansaitsemalla tavalla? Toivoisitko yhdistyksen järjestävän enemmän toimintaa ja tapahtumia? Kiinnostaako mitä kaikkea Modeemin konehuoneesta löytyy? Modeemi ry tarvitsee juuri sinua! Tule kerhohuonelle tutustumaan tarkemmin Modeemin tarjoamiin puitteisiin ja hallitustoimintaan hallituskähmintä-iltamaan torstaina klo 18 alkaen. -- Tuure Vartiainen Puheenjohtaja 2008 Modeemi ry